Mijn Taxi Website -

023 – 8 4444 04
Neem contact op

Ma - Vr: 10.00 - 18.00
Za - Zo: Gesloten

info@mijntaxiwebsite.nl
Stuur direct een e-mail


MEER NAAMSBEKENDHEID 

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE


Wil je snel zichtbaar zijn en tegelijkertijd de naamsbekendheid van je taxibedrijf vergroten? Dan kun je nu met behulp van onze deskundige service je taxiwebsite optimaliseren in verschillende zoekmachines. Uiteraard in populaire zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Op deze manier bereikt jouw website een zeer hoge positie in deze zoekmachines. Dit leidt vervolgens tot een groter bereik van potentiele klanten! Deze hoge positie zorgt er namelijk voor dat jouw website keer op keer zichtbaar is voor jouw doelgroep! Jouw taxiwebsite is dus niet te missen!  

 
img
 

Mijn Taxi Website dé totaaloplossing voor taxibedrijven in Nederland
SNEL GROEIEN & DIRECT RESULTAAT MET

GOOGLE ADWORDS


Dankzij Google Adwords ben je slechts één klik verwijderd van jouw nieuwe klanten. Google Adwords geeft je de mogelijkheid om te adverteren in Google, zodat je website direct bovenaan de zoekmachine verschijnt én in een oogopslag zichtbaar is voor de doelgroep. Je kunt nu de eerste maand kosteloos gebruik maken van de diensten die Mijn Taxi Website aanbiedt voor Google Adwords. Ontdek zelf wat Google Adwords voor jouw taxibedrijf kan betekenen.
img
 


img
 


ONLINE NETWERKEN OM TE GROEIEN 

LINKBUILDING


Linkbuilding is simpelweg het uitwisselen van websiteadressen. Je wisselt jouw websiteadres met een ander partij dat relevant is voor jouw taxibedrijf. Je bouwt als het ware een online partnernetwerk. Een partnernetwerk van betrouwbare websites zorgt ervoor dat jouw website hoger in zoekmachines verschijnt. Dit betekent dat hoe meer relevante websites jouw websiteadres op hun website vermelden, hoe sneller jij gevonden wordt! Bij Mijn Taxi Website heb je de unieke kans om een alsmaar groeiend online netwerk met populaire partnerbedrijven te verkrijgen!    

 


SOCIAL MEDIA ZAKELIJK EN POPULAIR 

FACEBOOKACTIES


Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Om precies te zijn is Facebook is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Velen zien Facebook als een betrouwbare website dat vaak wordt geraadpleegd voordat men een aankoop verricht. Via Facebook wordt er onderzoek gedaan naar de populariteit en naar de betrouwbaarheid van bedrijven. Ook jouw potentiële klanten gebruiken dit online medium om erachter te komen hoe populair en betrouwbaar jouw taxibedrijf is. Hierin spelen het aantal ‘vind-ik-leuks’, berichten en acties een belangrijke rol. Mijn Taxi Website maakt daarom voor jouw taxibedrijf een zakelijk Facebookprofiel aan die direct gekoppeld wordt aan jouw website. Zo is jouw websitebezoeker direct in staat om jouw laatste Facebookupdates en vind-ik-leuks ook op je website te zien!   img
 


img
 


BETROUWBAAR EN VINDBAAR BLIJVEN

WEBSITE-OPTIMALISATIE


Je krijgt geen tweede kans om een eerste goede indruk achter te laten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jouw potentiele klanten jouw website als professioneel en aantrekklijk beschouwen. Mijn Taxi Website zorgt ervoor dat jij eigenaar wordt van zo een professionele en aantrekkelijke website. Daarnaast zorgen wij voor een maandelijkse onderhoud van de website. Denk hierbij aan verversing van zowel inhoud als ontwerp van je website. Deze maandelijkse verversing resulteert in een beter resultaat in zoekmachines. Dit staat weer gelijk aan betere vindbaarheid van jouw website!  

 

MEER WETEN?

WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER DE VINDBAARHEIDSMOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT OP!

Mijn Taxi Website -